Selamović: Na Islandu sam imao dosta lijepo iskustvo

Novi član Bratstva

Selamović: Na Islandu sam imao dosta lijepo iskustvo

S. Mlaćo

NK Bratstvo u zimskom prelaznom roku angažovao je Mirnesa Selamovića, 23-godišnjaka koji se u našu zemlju vraća iz islandskog IF Huginn. 

Selamović je u našoj zemlji već nastupao za Mramor, Slobodu, Radnički i Goražde.

"Dogovorio sam se sa Bratstvom i imam dosta prijatelja tamo s kojima sam igrao i znam da su ljudi dosta korektni. Tu je i trener Denis Sadiković koji je bio za da dođem, a koje me trenirao u Slobodi. Moj zadnji klub je bio na Islandu i imao sam dosta lijepo iskustvo. Vjerovatn ću na ljeto ponovo na Island", otkrio je Selamović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo je već godinama u vrhu Prve lige Federacije, ali do značajnog iskoraka tim iz Gračanice ne uspjeva doći.

"Bratstvo iz godine u godinu igra važnu ulogu u Prvoj ligi Federacije i nadam se da će ove godine biti u samom vrhu tabele. Poznajem ligu dosta dobro i dosta je izjednačena. Ne mogu nikoga posebno izdvojiti u borbi za prvo mjesto, te mislim da će se do zadnjeg kola odlučivati za prvaka", dodao je Mirnes Selamović, član NK Bratstvo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi