Selektor Argentine poslao poruku i fotografiju stradalog lica iz bolnice

Imao nesretan slučaj u Mallorci

Selektor Argentine poslao poruku i fotografiju stradalog lica iz bolnice

E. Škorić

Selektor argentinske nogometne reprezentacije Lionel Scaloni imao je nesreću jer ga je, dok se vozio na biciklu, udario automobil.

Scaloni se odmarao u Mallorci, a kada je odlučio da se provoza na biciklu, automobilom ga je "pokosio" nepoznati čovjek u blizini školskog dvorišta.

Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, a doktori su odmah posumnjali na povredu glavne, odnosno mozga. Međutim, čini se da je Scaloni sada dobro, pošto se oglasio iz bolnice.

“Hvala svima za sve poruke podrške“, napisao je Scaloni, a na fotografiji se može uočiti da je stradala lijeva strana lica.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi