Najzvučnija imena grčke reprezentacije ne igraju protiv BiH!

Iznenađenje selektora Helena

Najzvučnija imena grčke reprezentacije ne igraju protiv BiH!

Admin Čaušević

Grčka neće nastupiti u najjačem sastavu u duelu protiv Bosne i Hercegovine u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine!

John van 't Schip je odlučio da za utakmice protiv Italije 12. oktobra te BiH 15. oktobra sa spiska izostavi najzvučnija imena grčke selekcije.

Tako pozive neće dobiti kapiten Vassilis Torosidis, zatim dvojica štopera Socrates Papastathopoulos i Kostas Manolas, te Andreas Samaris, Kostas Mitroglu i Carlos Zeka.

Njihovo nepozivanje ne znači da su se oprostili od selekcije već je holandski stručnjak odlučio da u ostatku kvalifikacija testira niz novih igrača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovo u suštini znači da su se Grci već pomirili s tim da se neće plasirati na Evropsko prvenstvo te su se već okrenuli Ligi nacija i kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Prije utakmice protiv Grčke Zmajevi će dočekati Finsku. Bh. reprezentaciji je neophodno šest bodova ukoliko želi direktan plasman na EURO.

Top Komentari

Mica
samo 6 bodova mozemo sa najcim sastavom zvat djurica i vrancica uz hajrovica i krunica.
0 3
Benjamingst
Nasi ce izgubiti u Grckoj, kad kazu jednom drugome, momci idemo na kolace, pivu, dernek... ko sisa Grke bitno uzivati.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi