Selektor Kosova: Nogomet je pobijedio, politika me ne zanima

Nakon svih dešavanja u Podgorici

Selektor Kosova: Nogomet je pobijedio, politika me ne zanima

E. Škorić

Selektor nogometne reprezentacije Kosova Bernar Šalan smatra da je nogomet pobijedio.

Šalan je dao izjavu nakon što je Kosovo remizirao u Podgorici protiv Crne Gore, ali taj meč je došao u centar pažnje jer je prethodno crnogorsku reprezentaciju napustio selektor Tumbaković i nekoliko igrača, pošto su odbili da igraju protiv Kosova.

"Čestitke za Crnu Goru, bila je to utakmica fer-pleja, a bilo je dosta priča o tom aspektu meča. To mi je mnogo važno, fudbal je pobijedio. Čestitke za oba tima", rekao je Šalan.

"Do sat prije početka meča nisam znao ništa, ali nismo pričali o tome. Prije meča smo bili fokusirani i skoncentrisani. Ništa o tome ne mogu da kažem, ja mogu da pričam o nogometu, politika nije moj posao", zaključio je Šalan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon remija u Podgorici Kosovo ima dva boda i na 3. mjestu je u grupi A, dok je Crna Gora peta sa istim brojem bodova. Kosovo već za dva dana ima meč s Bugarskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi