Lud dan u Podgorici završen remijem Crne Gore i Kosova

Pobjednika nije bilo

Lud dan u Podgorici završen remijem Crne Gore i Kosova

Midhat Šljivak

Reprezentacije Crne Gore i Kosova remizirale su večeras (1:1) u Podgorici.

Ovaj meč je donio dosta nevjerovatnih stvari. Prije utakmice igrači rođeni u Srbiji Mirko Ivanić i Filip Stojković su odbili da igraju, a zatim je selektor Ljubiša Tumbaković odbio da vodi ekipu i uručen mu je otak.

Međutim, utakmica se morala igrati, a Kosovo na kraju može itekako da žali za izgubljenim bodovima.

Vodili su Kosovari od 15. minute golom Rashice, a zatim su gosti propustili nekoliko sjajnih šansi da riješe meč u svoju korist.

Nisu uspjeli zabiti gol i kazna je stigla u nastavku. Mugoša je u 69. minuti pogodio za 1:1 i to je bio konačan rezultat meča.

Bilo je do kraja još prilika. Nisu ih iskoristile obje selekcije, ali na kraju ipak zadovoljnija može da bude domaća selekcija koja je bila na korak od poraza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi