Selektor Mađarske bjesnio na Poljudu: Sad bih razbio stolice...

Razočaran utakmicom

Selektor Mađarske bjesnio na Poljudu: Sad bih razbio stolice...

Fudbalska reprezentacija Mađarske koju vodi Marco Rossi doživjela je blamažu na Poljudu. 

Mnogi su očekivali da će Mađari uspjeti da namuče Hrvatsku, ali užasno odigrano prvo poluvrijeme i niz amaterskih grešaka doveli su da toga da pognutih glava napuste Poljud.

Zbog 'trice' na splitskom stadionu razočaran je bio i selektor Marco Rossi, koji je bio bijesan u toj mjeri da je poželio da razbije stolice na Poljudu, ali...

"Loše, jako loše. Mi smo u suštini gledamo samo Hrvatsku kako igra, bili smo prestravljeni. Ma, sada bih najradije sve porazbijao, sjedala i sve, ali ne smijem, moram koristiti mozak", izjavio je Rossi, pa nastavio 'rigati vatru'.

"Mi smo igrali kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sjećam se više koliko, ali pet-šest pogrešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove. Hrvatska jeste kvalitetnija, sve to stoji, no ovo ne može biti način na koji gubimo."

Rossi nije želio tražiti pojedinačne krivce, za ono što se dogodilo u Splitu okrivio je cijeli momčad, pa i samog sebe preuzevši tako odgovornost.

Mađari u kvalifikacijskoj grupi E sada zauzimaju treću pozicijus devet osvojenih bodova. Jedan više ima Slovačka, dok je Hrvatska na prvom mjestu s 13.

Top Komentari

Rajvosa2019
Prepali se sisate pjandure + seljacina iz Livna / sisara je u vidno naderanom stanju pocela pjevati Thomsonove hitove - a nosatom stakoru se ****o napirilo a on mislio da je srce
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti