Amaterizam defanzivaca Mađarske na Poljudu

Hrvatska vodi sa 3:0 nakon prvog dijela

Amaterizam defanzivaca Mađarske na Poljudu

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske igra trenutno na Poljudu protiv Mađarske utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Vatreni su odlično otvorili utakmicu i poveli već u petoj minuti kada je Luka Modrić iskoristio katastrofalnu grešku odbrane Mađarske i lagano pogodio za 1:0.

Hrvatska je do kraja prvog poluvremena postigla još dva gola, a oba puta strijelac je bio Bruno Petković. Međutim, niko ne može da se načudi kakve greške prave štoperi Mađarske.

Korhut, Orban i Kadar su napravili tri nevjerovatne greške koje su Modrić i Petković iskoristili i donijeli Hrvatskoj vodstvo od 3:0 pred prepunim Poljudom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Greške igrača Mađarske su zaista amaterske i sigurno je da će im selektor imati šta reći na poluvremenu. Ipak, čini se da su Vatreni već završili posao u ovom meču i na pravom su putu da se osvete Mađarskoj za poraz u prvom duelu (2:1).

Top Komentari

Prazina
35000 vrhunskih navijača uživa u predstavi viceprvaka svijeta. Nisu ovi Mađari toliko loši, pa pobijedili su druge sa SP-a, ali ljudima se odsijekle noge pred ovima.....koji su sportski svemirci
7 6
Fjakxkfbw
Cuj naslova, pa kad igraci Poput Kovacica iz Chelsea na klupi, Brekalo, Vlasic, jedan kalinic koji nije i na spisku , pa klupa bi bila u BiH u prvoj postavi standardna... kao amaterizam kriv, madjarska jaca od finske i armenije skupa... de novinar ne laprdaj budi realan da je na Svijetu samo Francuska bolja... respekt svima ...
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi