Selfie sa Ronaldom nikada nije jednostavan

Nervoza čini svoje

Selfie sa Ronaldom nikada nije jednostavan

Razne situacije dešavaju se kada neko od obožavatelja krene napraviti selfie sa Ronaldom.

Većina obožavatelja većinom se trese od uzbuđenja jer su vidjeli svog idola i sada imaju samo nekoliko sekundi njegovog vremena kako bi napravili selfie kojeg namjeravaju podijeliti sa prijateljima na društvenim mrežama.

Mnogo njih na kraju upravo zbog te nervoze i ne uspije napraviti pravu fotografiju, ali nekada ih i sam Ronaldo pokušava smiriti kako bi na kraju sve proteklo u najboljem redu.

Pojavio se i jedan snimak na kojem Ronaldova obožavateljica pokušava napraviti selfie sa Portugalcem, ali Ronaldo ju je na vrijeme opomenuo da je krenula snimiti video, te da prebaci na fotografije.

Sigurno da će mu ona biti zahvalna jer bi bila velika šteta da fotografija na kraju nije uspjela, a teško je vjerovati da ćete dva puta u životu imati šansu da se slikate sa Ronaldom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi