5

Komentari (5)

Vienner
Nije do trenera malo NOVCA daju za sudije.Svako moze na ovakav nacin trazit ulazak u premier ligu.zato i jesmo ubjedljivo posljednja zemlja po mitu i korupciji. Nazalost Igraci Rudara SRCEM pobjedili
NKZ1922
ovaj se razumije u fudbal ko mara u kriv *****. samo ga postavili da prica pred kamerama, a znamo ko im obezbjedjuje bodove..
user85
Zato ti se ti razumiješ papak jedan. Za više od godinu dana izgubio četiri utakmice i ti došao ovdje da napišeš glupost.
NKZ1922
Za vise od godinu dana mu nisu nastimali samo 4 utakmice. Da te prepravim. Ne znam jesi li navijac plastike ili sarajevskih kvazi velikana koji ce uciniti sve samo za 6 besplatnih bodova od ovog poluraspada od kluba. Tako da "useru", poserem ti se u dorucak. Mrs
user85
Jaka izjava nema šta! Prvi gol poremetio, drugi presjekao a treći? Osam golova u zadnjih pet utakmica ekipa ti je primila treneru. Šta kažeš na to?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.