Selimović: Idemo dalje, okrećemo se narednoj utakmici...

Poraz Olimpika

Selimović: Idemo dalje, okrećemo se narednoj utakmici...

S. Mlaćo

Olimpik je upisao prvi poraz u novoj sezoni. Vukovi su danas u Kaknju poraženi 3:1.

Svjesni su bili u Olimpiku da je poraz morao doći, a to se desilo upravo danas.

"Vrlo brzo smo primili gol i to nas je poremetilo. Došli smo ipak do igre, no odmah primili i drugi i to nas je presjeklo. Pravili smo greške koje ne smijemo praviti, ali šta ćemo... Idemo dalje, okrećemo se narednoj utakmici", kazao je šef struke Olimpika Esad Selimović.

"Ne gledamo ništa unaprijed i spremamo se samo za narednu utakmicu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu na Otoku stiže NK GOŠK.

Top Komentari

Vienner
Nije do trenera malo NOVCA daju za sudije.Svako moze na ovakav nacin trazit ulazak u premier ligu.zato i jesmo ubjedljivo posljednja zemlja po mitu i korupciji. Nazalost Igraci Rudara SRCEM pobjedili
1 1
NKZ1922
ovaj se razumije u fudbal ko mara u kriv *****. samo ga postavili da prica pred kamerama, a znamo ko im obezbjedjuje bodove..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije