Selimović preuzeo klupu Olimpika: Imamo dovoljno vremena da se spremimo za Velež

Promjena na Otoci

Selimović preuzeo klupu Olimpika: Imamo dovoljno vremena da se spremimo za Velež · Zvanično

Endin Čaušević

Darko Vojvodić više nije trener Olimpika, a njegovo mjesto na klupi ovog tima preuzet će Esad Selimović.

Kako je SportSport.ba jutros najavio čelnici Olimpika odlučili su se za promjenu na trenerskoj poziciji. Vojvodić je objavio prije dva dana da je pozitivan na koronavirus, a kako će oporavak potrajati odlučeno je da ga na klupi Vukova naslijedi Selimović.

Olimpik je danas potvrdio da je Selimović novi trener ovog tima, te da će predvoditi Vukove u nastavku sezone.

"Prije svega, poželio bih Darku Vojvodiću što brži oporavak od koronavirusa i nadam se da će se što prije vratiti na teren i raditi ono što najbolje zna. Što se tiče situacije u timu, pokušat ćemo se spremiti što bolje za naredne izazove. Ekipa je upisala pet poraza, ali ako se pogleda sve što se dešavalo trebali smo imati dosta više bodova, ali stanje je takvo kakvo jeste. Imamo dovoljno vremena do prve utakmice koju igramo protiv Veleža i na nama je da se što bolje spremimo i probamo ostvariti pobjedu i osvojiti bodove u tom duelu", rekao je Selimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik nakon reprezentativne pauze očekuju čak tri meče u sedam dana. Prvo dočekuju Velež i Sarajevo u zaostalom meču, a zatim gostiju Radniku.

Top Komentari

rodjak
zar jos nije promjeno kapu ovaj Selimovic haha.Steta sto ne mogu gledaoci pa da opet napunimo Otoku.Cime ste se sve bavili u federalnoj ligi sad ce naplata .Rodjeni zakucajte ovu plastiku jos jace za naseb bivseg trenera Ibru Rahimica,kako su ga idioti vrijedjali
3 1
Dena33
Jeli ovo onaj glumac amater ?? Ahahahaahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi