Trener Olimpika nakon poraza

Selimović: U prvom poluvremenu se maksimalno ispoštovao naš dogovor

Fudbaleri Olimpika danas su u Butmiru poraženi od Sarajeva sa 3:1 u prijateljskom susretu koji je igran u sklopu priprema za drugi dio sezone.

Šef stručnog štaba popularnih Vukova s Otoke Esad Selimović bio je zadovoljan prije svega prvim dijelom susreta.

"Pa, prvim poluvremenom mogu biti zadovoljan, ali drugim i ne toliko. Ipak, u suštini u cijeloj utakmici nisam gledao rezultat. Tražio sam da se ispoštuju neke stvari na ovoj utakmici i to je maksimalno ispoštovano u prvom poluvremenu".

Komentarisao je također i dva pojačanja - Zebu i Handžića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zeba i Handžić su dva iskusna igrača o kojima je suvišno pričati, već su dokazani i sada je samo bitno da se uklope u ekipu".

"Mi smo tek na početku priprema i meni je najvažnija kontrolna utakmica i najbolji mi je to test za selektiranje igrača", poručio je on.

Top Komentari

Mehmed Mackic
Jadni ste vi..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi