Selmir Pidro i dalje van stroja, Nihad Mujakić u punom pogonu
Fudbaleri Sarajeva pod budnim okom Husrefa Musemića pripremaju se za nova iskušenja

Atmosfera za poželjeti u Bordo taboru

Selmir Pidro i dalje van stroja, Nihad Mujakić u punom pogonu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su u svojoj bazi u Butmiru odradili novi trening pred utakmice Premijer lige i Kupa BiH.

Bordo tim je prvoplasirana ekipa prvenstva Premijer lige BiH, a imaju velike ambicije i u Kupu naše zemlje. Pred izabranicima Husrefa Musemića su dvije izuzetno teške utakmice.

Sarajevo ovog vikenda igra prvo u gostima protiv Širokog Brijega u okviru 22. kola Premijer lige BiH, dok će nekoliko dana kasnije gostovati u Mostaru protiv Zrinjskom gdje se igra revanš utakmica četvrtfinala Kupa BiH.

Igrači Sarajeva danas su odradili novi trening pred ova dva derbija. Na treningu još uvijek nema povrijeđenog Selmira Pidre koji trenira po posebnom programu s doktorskim timom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, šefa struke Husrefa Musemića u ovom momentu je možda i najvažnije da je Nihad Mujakić trenirao punim intenzitetom nakon što je propustio meč sa Krupom zbog lakše povrede. 

Zanimljivo da je na trening navratio i golman Elvis Džafić koji je također povrijeđen i trenira s doktorskim timom po posebnom programu, te da svoje obaveze profesionalno ispunjava i Adukor koji je danas trenirao s prvim timom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ende
Tako je ŠEFE !!! Jedino ispravno razmišljanje !!!
4 0
Edin Merlin
Šampioni !!!!!!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi