Selmir Pidro produžio ugovor sa Sarajevom

Još pet godina u Bordo dresu

Selmir Pidro produžio ugovor sa Sarajevom · Zvanično

M. Šljivak

Mladi defanzivac FK Sarajevo Selmir Pidro produžio je ugovor sa Bordo timom na još pet godina.

Ovaj 20-godišnji fudbaler je dobio priliku u prvom timu Sarajeva i tu šansu je maksimalno iskoristio. Dobre igre su mu donijele novi ugovor i Pidro će još pet godina nositi Bordo dres.

"Sretni smo što smo nakon Nihada Mujakića produžili ugovor na dodatnih 5 godina sa još jednim fudbalerom iz naše Akademije. Pidro je na startu ove sezone pokazao da Akademija ima kapacitet da proizvodi kvalitetne fudbalere i ovo je put kojim želimo ići u budućnosti. FK Sarajevo u sastavu uvijek mora imati igrače koji su ponikli u našoj Akademiji", rekao je sportski direktor tima Emir Hadžić.

Pidro je do sada odigrao četiri utakmice za prvi tim, a kao junior je bio i kapiten generacije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahir
kakve akademije konju,to je dijete Iskre
11 14
Romario 77
Cestitam ! Dobar potez.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi