Semir Štilić odlazi u inostranstvo?

Pregovara s klubom iz Indije

Semir Štilić odlazi u inostranstvo?

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Semir Štilić i dalje je član Željezničara, no od početka sezone nije u planovima trenera Tomislava Ivkovića.

Štilić ima ugovor sa Plavima do ljeta 2022. godine i formalno je igrač Željezničara iako neko vrijeme o njemu ni traga, a ni glasa zbog nerazriješenih stvari s klupskom upravom.

Kada su trenera Ivkovića nakon jedne prijateljske utakmice upitali gdje je Štilić, on je zbunjeno odgovorio:" Ne znam, to pitajte njih", misleći pritom na čelnike kluba.

Štilić se povezivao s nekim od klubova u BiH, ali je sada izvjesno da će karijeru nastaviti daleko od naše zemlje.

Na jednom od profila na društvenoj mreži Instagram kreiranom za informacije o transferima u Indiji objavljeno je kako je tamošnji klub Jamshedpur u pregovorima sa Štilićem.

Radi se o klubu iz Jamshedpura koji je osnovan 2017. godine i od sezone 2017/18 je član indijske Superlige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, uzmimo ove informacije s rezervom, ali nije isključeno da će bivši kapiten Plavih zaigrati u dalekoj Indiji. Ovo će biti njegovo najdalje putovanje u karijeri. Prethodno je u inostranstvu igrao u Poljskoj, Turskoj, na Kipru i u Ukrajini.

Top Komentari

Edin
Nikad nije ni bio neki igrac. Ja to govorim vec godinama. Prije su ga poredili sa Pjanicem, gurali ga u reprezentaciju.....seljakluk bosanski. Iz aviona se vidi da momak nije neki fudbaler, pogotovo ta fizicka sprema ga je uvijek kocila u karijeri.
3 15
denimen9
Svaka čast na, možemo reći karijeri vrijednoj spomena, ali ovo zadnje dvije godine sto je igrao, e to brate i jeste za Indije.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti