Semir Štilić ne dolazi u Tuzla City

Još uvijek igrač FK Željezničar

Semir Štilić ne dolazi u Tuzla City

A. Čaušević

Semir Štilić, jedan od najboljih igrača Premijer lige, je ugovorom za FK Željezničar vezan do ljeta 2022. godine.

Štilić je formalno još uvijek igrač Plavih s Grbavice, ali od početka sezone se ne nalazi u protokolu za utakmice zbog nerazriješenih stvari sa klupskom Upravom.

Iskusni ofanzivni vezni je na početku priprema odradio trening s ekipom, nakon čega je ispraznio svoj ormarići u svlačionici i praktično više ne trenira s ostatkom tima.

Proteklih dana Štilić se povezivao sa prelaskom u Tuzla City, međutim od zaista bombastičnog transfera neće biti ništa.

Glavni razlog je prekobrojnost. Na dijelu terena koji pokriva Štilić Husref Musemić već ima nekoliko sjajnih fudbalera i jednostavno 33-godišnji Sarajlija u ovom trenutku nije potreban Tuzla Cityju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Agustin Doffo je u derbiju protiv Zrinjskog pokazao vrhunsku klasu za bh. standarde, Goran Brkić se oporavio od povrede te i on konkuriše za startnu postavu, dok i Mirzad Mehanović također može igrati iza napadača.

Sada već bivši kapiten Željezničara se još dovodi u vezu sa dolaskom u redove drugog tuzlanskog premijerligaša, ekipu Slobode, ali ta opcija je trenutno na dugom štapu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1022
Raspadaju se kamiondzijini talibani
1 14
SonPen1946
Stilic Semir unosi nemir.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi