Štilić: U fudbalu je sve moguće, borit ćemo se do kraja

Plavi neće odustati

Štilić: U fudbalu je sve moguće, borit ćemo se do kraja

E. Škorić

FK Željezničar je danas startao s pripremama za nastavak sezone.

Semir Štilić je nakon prvog treninga iznio svoje impresije i očekivanja od narednog perioda.

"Imat ćemo danas prvi trening. Imat ćemo dosta vremena do te utakmice da se spremimo. Nadam se da će nas povrede zaobići i da ćemo ući zdravi u prvu utakmicu sezone", rekao je Semir Štilić, dodavši:

"Svaki od nas je poželio da igra, mi ovo volimo i hvala Bogu da radimo ono što volimo. Zaželili smo se treninga i utakmica".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekivanja od ove sezone?

"Mi smo već u vrhu tabele, ali znamo da su ovdje očekivanja prvo mjesto. Realno gledajući, Sarajevo nam je malo odmaklo, ali u fudbalu je sve moguće, borit ćemo se do kraja. Ići ćemo od utakmice do utakmice i nama je da pokažemo možemo li ili ne", dodao je Štilić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Brazuka
Kako kite boli onaj stilin slobodnjak, auuuhhhh braco mila
4 13
ElComandante
Sta ce drugo izjaviti.Zna i on da je sve gotovo ali opet mora malo dic moral saigracima.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi