Obavljena prozivka na Grbavici, Plavi startali sa radom

Očekuju se prva pojačanja

Obavljena prozivka na Grbavici, Plavi startali sa radom

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Današnjom prozivkom na pomoćnom terenu stadiona Grbavica nogometaši Željezničara počeli su sa pripremama za drugi dio sezone Premijer lige.

Plavi su odradili lagani trening na snijegom prekrivenom travnjaku, a uskoro će put Hercegovine, tačnije Međugorje gdje će u boraviti u dva navrata. Ove zime neće se spremati u Antaliji.

Kada je igrački kadar u pitanju, FK Željezničar su napustili Haris Hajdarević, Anel Hajrić, Nermin Jamak i Asim Zec, a danas nije bio ni defanzivac Frane Ikić čiji razlozi izostanka nisu poznati.

Za sada nema pojačanja, bar zvanično, no na prvom treningu pojavio se Deni Sarvan, mladi vezni nogometaš koji je proteklu polusezonu boravio u Bratstvu i bio veoma zapažen.

Sarvan će pokušati da se izbori za ugovor sa Plavima, kao i Damir Hrelja iz FK Goražde koji je već ranije trenirao sa Plavima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa posudbe su se vratili Edin Mujić (NK Jedinstvo) i Amar Mehić (FK Igman Konjic), no postoji mogućnost da će opet na posudbu, ako to odluči stručni štab.

Očekuje se da se timu sa Grbavice priključi i Nedim Mekić koji bi u narednim danima trebao dobiti 'čiste' papire u FK Radnik Bijeljina.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Ne znam sto ih prcate ljudi se bore koliko su u mogucnosti znaju i oni da nisu Sarajevu do koljena
13 8
papagaj
Što ne mogu ove korona titulaše što komentarišu na postu najboljeg kluba u BIH
11 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi