11

Komentari (11)

VenamaHrabrih
A prije četres godina bila limpijada...
vedin
Nije mi jasno zašto mislite da je on najbolji igrač
miki30
Pa možda što je tako, potvrđuje i Fifa i Uefa. Jedino ako se ti pitaš onda sigurno nije. Vi nevidite sem Messia i Ronalda nikog. Budi realan pa reci da je zadnje 2, 3 sezone ak ne najbolji onda medju 2, 3 najbolja.
vedin
Zašto je najbolji, zbog golova?
Eduard
On nastavio raditi, a Štila umislio da je veci od Ronalda.
denimen9
Prosle godine dobio zlatnu loptu? Jest, ali od lego kockica ;)
histereza
Koji su ovo botovi od novinara ah ah
miki30
Jel je Benz dobio? Pa netreba mu potvrda, zna se da je bio najbolji prošlu sezonu i da je pokraden, zna čitav svijet, koga boli šta denimen9 misli.
denimen9
Ja to ne mislim, ja to znam jer je Lewa to objavio na Instagramu, dakle Zlatna Lopta, ali od Lego Kockica, ne znam šta ti tu nije jasno. guglaj: Lewandowski lego
senja
Pa čini mi se da je bila neka dodjela. Nije od ovog francuskog sranja, koje je svakako našteljeno svake godine...
denimen9
@senja bila je dodjela FIFA Awards, ono The Best itd... i da Lewa je po tom izboru bio najbolji igrač svijeta. To je prije bilo sve skupa jedna titula, ali su opet razdvojili. I po meni je Lewa najbolji igrač svijeta ali nisam htio priznati ranije jer volim da se svadjam ahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.