Senad Jahić o odlasku iz FK Sarajevo: Čast mi je što sam radio u klubu, ostavljam ga u dobrim rukama

Najuspješniji predsjednik bh. prvaka za SportSport.ba

Senad Jahić o odlasku iz FK Sarajevo: Čast mi je što sam radio u klubu, ostavljam ga u dobrim rukama

M. Šljivak

FK Sarajevo danas je ostao bez predsjednika Upravnog odbora.

Senad Jahić je podnio ostavku na ovu funkciju koju je obavljao od aprila 2018. godine i sa kojim je osvojio dva naslova prvaka BiH i titulu pobjednika Kupa, a tri puta je osvojena jesenja titula.  Za SportSport.ba je otkrio razloge svog odlaska iz Bordo kluba.

"Odluka nije došla iznenada. Možda su kolege malo iznenađene, ali dugo sam razmišljao o tome. Izdvajao sam svoje vrijeme za klub, radio sam volonterski kako bih pomogao FK Sarajevo da napravi što bolje rezultate, a porodica je zbog toga trpila. Meni je svakako čast što sam radio u klubu", rekao je Jahić za SportSport.ba.

Kolegama u klubu je poželio sreću u daljenjem radu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klub ostavljam u dobrim rukama. Ponosan sam na sve što smo napravili zajedno i zahvaljujem svim kolegicama i kolegama na saradnji, a klubu želim još mnogo, mnogo uspjeha".

Jahić klub ostavlja na prvom mjestu Premijer lige BiH i Bordo tim je ponovo najveći kandidat za naslov prvaka, te titulu u Kupu BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Ubleha
3 15
Chico
Nek si otiso ubleho jedna. Da Bog da bankrotirao. Saraj'vo sampion !
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi