Lazio se oprostio od Senada Lulića

Posljednje zbogom

Lazio se oprostio od Senada Lulića

E. Škorić

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac više nije član rimskog kluba.

Lulić se jučer pismom na društvenim mrežama oprostio od Lazija u kojem je boravio deset godina.

"Dragi lazijali vrijeme je da se oprostimo nakon 10 prekrasnih godina i 371 utakmica. Nakon mnogih uspjeha i lijepih trenutaka napustit ću Lazio. Nisu svi snovi beskrajni i ne ovise o našim željama. Nada i volja ponekad sami nisu dovoljni. Ostavićemo mnogo dragoh ljudi koje sam upoznao u ovih 10 godina. Zahvaljujem se Laziju i Lotitu na ukazanoj prilici. Posebno hvala svim fanovima Lazija, znajte da ću vas zauvijek biti jedan od vas. Zauvijek Vaš Senad".

U Lazio je stigao iz švicarskog Young Boysa još u ljeto 2011. godine, a danas je i zvanično istekao njegov posljednji ugovor na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za nebesko-plave je odigrao 282 utakmice u Seriji A i preko 70 evropskih mečeva. Dva puta je osvajao Kup Italije, u sezoni 2012/13 i 2018/19, a u prvom finalu protiv Rome bio je i strijelac.

U Laziju su danas objavili video u kojem s posvetom Luliću i u čast desetogodišnje saradnje.

Top Komentari

user1597163882
A ovaj novinar se nije ni potrudio da ispravi prevod sa google translate-a.
1 0
bk123
Čuj posljednje zbogom. Ne daj Bože ko da je umro...Bože sačuvaj vašeg pisanja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti