9

Komentari (9)

user1603952710
Jedan od rijetkih profesionalaca. O njegovoj karijeri dovoljno govori da je kapiten jednog Lazia. Vjerujte da to nije lahko i samo fudbalske velicine kao i sto je sam Senad to mogu ostvariti. Ostat ce vijecno upisan u historiju nebesko plavih, sto zbog trofeja koji im je donio, a ponajvise sto je to gol bio ljutom gradskom rivalu u produzetcima za kup Italije. Neprocjenjivo. Takodjer ce ostati upamcen kao covjek od rijeci i covjek koji je iznio prljav ves iz svlacionice reprezentacije, rekao istinu, koja je mnoge pogodila, a koja nazalost nije bila nista drugo sem same istine. Hvala na scemu legendo i sce najboljr u buducnosti. Sta god da budes radio, predodredjen si za uspjeh. RAD, RED, DISCIPLINA MAJSTORE, TO JE JEZIK KOJI RAZUMIJU SAMO VELIKI SAMPIONI, A TI SI BIO JEDAN OD NJIH.
vence
sve istina osim stp gol nije pao u produzecima, vec oko 70. minute.. 71. cini mi se :)
konjnakvadrat
Boli ga teton,jos godinu odradi u svici i na pecanje u Jablanicu
BigBosnianBoss
Realno vise sam ocekivao od njega,nesto slicno i sa Kolasincem iako je ipak Lula bolji igrač za dva koplja
Ars412
Jedan od najzahvalnijih nasih igraca..
Neddim1
Jel to onaj sto mu je repka odmor, kolaci? Nikad ja nisam od njega vidio neke koristi dok je za repku igrao, ali nikad.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
@Neddim1 bravo neda,bas sam htio napisat
Famoza
Ars412
Reko familija, kolaci... A Dzeko i Pjanic po kafanama Serifa i starlete kite... Ja bi opet volio da su i njih dvojica malo vidili familiju i pojeli kolac.. a ne lumpovali po kafanama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti