Lulić napušta Lazio, poznato i gdje ide na kraju sezone

Neće produžiti ugovor

Lulić napušta Lazio, poznato i gdje ide na kraju sezone

S. Mlaćo

Bivši bh. reprezentativac Senad Lulić na kraju sezone će napustiti Lazio.

Lulić je u Lazio stigao još 2011. godine, postao legenda kluba, no neće produžiti ugovor koji mu ističe na ljeto.

Imao je mnogo problema sa povredama i zbog toga je u posljednje vrijeme više bio van terena, a italijanski mediji prenose da će se vratiti u Švicarsku.

"Na kraju sezone će pozdraviti Lazio i vratiti se u Švicarsku", piše Gazzetta dello Sport.

Ostaje da se vidi da li će aktivno igrati i dalje ili zaploviti u trenerske vode.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Švicarskoj je Lulić nastupao za Chur, Belinzonu, Grasshopppers i Young Boys.

Za reprezentaciju BiH je upisao 57 nastupa i dodao četiri pogotka.

Top Komentari

Ars412
Jedan od najzahvalnijih nasih igraca..
7 3
user1603952710
Jedan od rijetkih profesionalaca. O njegovoj karijeri dovoljno govori da je kapiten jednog Lazia. Vjerujte da to nije lahko i samo fudbalske velicine kao i sto je sam Senad to mogu ostvariti. Ostat ce vijecno upisan u historiju nebesko plavih, sto zbog trofeja koji im je donio, a ponajvise sto je to gol bio ljutom gradskom rivalu u produzetcima za kup Italije. Neprocjenjivo. Takodjer ce ostati upamcen kao covjek od rijeci i covjek koji je iznio prljav ves iz svlacionice reprezentacije, rekao istinu, koja je mnoge pogodila, a koja nazalost nije bila nista drugo sem same istine. Hvala na scemu legendo i sce najboljr u buducnosti. Sta god da budes radio, predodredjen si za uspjeh. RAD, RED, DISCIPLINA MAJSTORE, TO JE JEZIK KOJI RAZUMIJU SAMO VELIKI SAMPIONI, A TI SI BIO JEDAN OD NJIH.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi