Senad Lulić ponovo Zmaj!

Kapiten Lazija se vraća u reprezentaciju

Senad Lulić ponovo Zmaj! · Udarna vijest

Fudbaler Lazija, Senad Lulić, odlučio je da se vrati u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i stavi se na raspolaganje selektoru Dušanu Bajeviću za utakmice baraža za EURO 2020, saopštio je Nogometni savez BiH. 

Delegacija Nogometnog saveza BiH na čelu sa selektorom Bajevićem boravila je prije nekoliko dana u Rimu gdje je obavila razgovor s Lulićem, a isti je očito urodio plodom.

Iako se sjajni krilni fudbaler od državnog dresa oprostio prije nešto više od dvije godine, ipak je odlučio da se vrati i pomogne bivšim saigračima u namjeri da se domogniu smotre najboljih selekcija Starog ontinenta.

Lulić je do sada za nacionalni tim odigrao 57 utakmica i postigao 4 gola.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Posljednji nastup za bh tim je zabilježio protiv Belgije 7. oktobra 2017. godine na stadionu "Grbavica" u Sarajevu.

Top Komentari

mirza24
Svi dobro dosli osim papka vranjesa
46 6
Edward NewGate
Dobro nam se vratio Senade!
20 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi