Senad Lulić veliki jubilej proslavio na najbolji način

Novi gol bh. igrača

Senad Lulić veliki jubilej proslavio na najbolji način

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija danas su kao gosti savladali Bolognu sa 2:0 u okviru 18. kola italijanske Serije A.

Lazio je konačno uspio da uveže dvije pobjede, a danas je rimski klub u Bologni slavio sa 2:0. Gosti su do prednosti stigli u 30. minuti utakmice kada je nakon kornera mrežu Bologne zatresao Luiz Felipe.

Bologna je u nastavku meča pokušala doći do poravnanja, no Lazio je sačuvao mrežu. Gosti iz Rima dileme u ovom meču riješili su u 90. minuti kada su poveli sa 0:2.

Nakon još jednog kornera najbolje u kaznenom prostoru Bologne snašao se bivši bh. reprezentativac Senad Lulić koji je postavio konačnih 0:2. Ovo je za Lulića već drugi gol u dvije prethodne utakmice, a danas je odigrao i jubilarnu 300. utakmicu za Lazio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi