7

Komentari (7)

realista1982
Sad će nam klub voditi,konobari vlasnici kafića i trafike i dizači ruke-dupelisci koji su radili po Afganistanu i Iraku i sad imaju viška vremena da se igraju sa 104 godine tradicije(kakva kod da je ,rijetko šta opstaje toliko kod nas) jer su oni Čaršijaneri i nedaju klub ...A sinovi "legendi" će privatizirati klub i raditi šta žele!!! Jadno Tuzlo!!!
user1679304057
Sve je kriva vladt sdp i gradonacelnik koji daju novac za klub . Gradonacelnik Tz mora naci ljude koji ce voditi klub jer 90% se klub finansira od budzetskih para
FahrudinKonjHodzic
ciganluk od kluba kolju se ko pascinje @DDG vadis li slinceke
Edotz1
Nece ni moja vise noga na Tusanj ovo je sramota za Tuzlu dosta je vise ove lakrdije
rabodimis
Jarane prodje zivot u bojkotu.. Taman ste se malo vratili na Tusanj i vec napustate sve ? Fol se ovi kolju oko fotelja a nigdje plana i programa, klub u Federalnoj ligi.. Hitno zamolite ove ljude da ne vole vise FK Slobodu il im objasnite da su na istoj strani.. da se trebaju takmicit ko ce vise uradit za klub a ne ko ce ga vise osramotit.. Toliki potencijal ode u svadje oko fotelja, kako ih vise nije stid da budu tako glupi i sebicni..
user1676232465
Tuzlo grade šta vam papci rade .... ustanite protiv lakrdije
user1679304057
Moja nogs vise NECE u Tusanj fok je ova banda u klubu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.