Prihvatili ostavku Mujkanovića, imenovali komisiju za izbor novog UO, a u njoj je Mujkanović

Šta se dešava u Tuzli?

Prihvatili ostavku Mujkanovića, imenovali komisiju za izbor novog UO, a u njoj je Mujkanović

Haris Zilić

Burno je u FK Sloboda  a večeras je usvojena ostavka Senada Mujkanovića i neće više biti prvi čovjek tuzlanskog kluba, odnosno predsjednik Upravnog odbora.

Nakon ove odluke, formirana je komisija za izbor novog predsjednika Upravnog odbora, a u toj komisiji bit će i Senad Mujkanović.

Šta se dešava u Slobodi teško je reći u ovim trenucima, ali neke odluke su sigurno iznenađujuće i na momente zbunjujuće.

Očekuje se da i klub u narednim danima izađe sa saopštenjem za javnost kako bi kompletna slika dešavanja u i oko kluba bila jasnija.

Sloboda iza sebe ima odličnu jesen, prvi su Prvoj ligi FBiH i na pauzu odlaze u dobrom raspoloženju.

Oglasi

Mujkanović je sa saradnicima uradio odličan posao, kao i Zlatan Nalić na klupi gdje je dobro posložio igrački kadar.

Ipak, nakon završetka jesenjeg dijela sezone digla se iznenadna bura u FK Sloboda.

Navijačima se svakako ova situacija ne sviđa i žele sigurno da se sve završi preko zime i do početka priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prašina je najmanje što treba igračima pred odlučujuće utakmice na proljeće.

Sloboda je ponavljamo lider, a prvi protukandidat za plasman u Premijer ligu Bosni i Hercegovine će biti NK Stupčanica iz Olova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edotz1
Nece ni moja vise noga na Tusanj ovo je sramota za Tuzlu dosta je vise ove lakrdije
4 0
realista1982
Sad će nam klub voditi,konobari vlasnici kafića i trafike i dizači ruke-dupelisci koji su radili po Afganistanu i Iraku i sad imaju viška vremena da se igraju sa 104 godine tradicije(kakva kod da je ,rijetko šta opstaje toliko kod nas) jer su oni Čaršijaneri i nedaju klub ...A sinovi "legendi" će privatizirati klub i raditi šta žele!!! Jadno Tuzlo!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi