6

Komentari (6)

user1652565476
Nikakav igrac, **** mu Dzeko zenu.
Mowzilla
Hvala na svemu Trupko, da si imao boljeg menadzera mogao si komotno s Dzekom tada harati Bundesligom, a ne lutati po Turskoj. Nastupi u repci su neupitni, vazda si davao maksimum. Necu ti halaliti ono tvoje Spahicu "...nabijem i tebe i navijace..." kad ste zamoljeni da izadjete iz svlacionice ponovo pred BHF da vam se saopsti da nismo protiv vas, nego protiv saveza. To je bilo protiv Rumunije u Martu 2011, zadnja utakmica pred suspenziju. Pa oni ispadi po tvojoj kafani kad si hajvanima lomijo kosti, nema ni to veze, popilo se i popusilo dobro jer vas niko nije imao disciplinovati sem Cire. Niste vi tad yebali Papeta 5%, ali nejse, nek te eto raja pamti po dobrom, zivio ti nama...
Sanska_Prangija
Nas king kong. Samo sto mi opet ovi admini neistinom i njihovim ispadima vucu zivce. Samo sto na transfermarktu ne postoje asistencije hrvatske lige od prije desetak godina, ne znaci da je stvarno upisao samo dvije asistencije, ako ne znate, ne pisite.. Lagano zar ne? A drugo, sansi most mu nije rodni grad, od rata je mu je porodica tu..
Icardi072
shzloshzlo
Hvala za sve majstore!
denimen9
Ibricic je igrao lopte u svoje vrijeme bas dobro. Nesto kao danas Payet, tik ispod svjetske klase.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.