23

Komentari (23)

user1684265579
LOPOVI VICO i ostala bosnjacak bagra
Gari Garinča
Iz kuhinje kriminalne hobotnice u NS BiH nova izmišljotina.
user1603303812
Navijači FK SARAJEVO prestanite vi puniti kasu lopovima sa svojom pirotehnikom dođi te pameti više dušmanima punite đzeoove što vam to treba
Ham0
Bravo Ibro, udri krmad cetnickoustasku!
BamJunge
Lahko je sad palamuditi i izmisljati . Ima li to ko potvrditi ? Pa to ti ni zena Musa ne vjeruje . Vratiti sve snimke musinih sudjenja , analizirati i odstraniti iz Bh Sporta zauvijek . Glupan mali.
mido1921
Seljačka posla
Pinglewood
Dobri su, trebalo im samo 20 dana da skontaju šta reći. Pa što mangupi s ovim saopštenjem nisu izašli dan poslije utakmice? Vico, Vico... američka crna lista još nije zaključena!
Hanibal
Ima li svjedoka? Ko moze vjerovati rijecima jednog sudije kriminalca, koji godinama krade FK Sarajevo. Da je pravde dobio bi taj sudija Musa (davno pokrsteni Bosnjak) dozivotnu zabranu sudenja. Jer da je posteno sudio ne bi bilo ni prijkida, ni ostalih stvari. On je glavni krivac i FS BiH koji ga salje da sudi. dubradi.
rabodimis
Braca ogromna steta je vec napravljena, samo pogledas naslove ovih prodanih k*rcevih medija i sve ti je jasno.. Napravise od kriminalaca zrtve u sat vremena.. XD Kako su samo slozni i uhodani kad treba popljuvat uspjesnog covjeka, to je cudo jedno.. Niko se nije ni upitao zasto tek sad i zasto bi vjerovali tom lopovu..
Malivrag
I neko treba sad da vjeruje u sve ovo. ****m li ti Vico dijete tek rođeno, dohakacemo i tebi samo polako
rabodimis
Ja eto vjerovacemo dokazanom lopovu, papku, primitivcu a ne uspjesnom covjeku.. Ibricic obisao pola svijeta, gdje god je bio svi ga postuju i cijene... I ovi klosari se nasli da ga prozivaju ???? XD Jbem ti i Sud i Tuzilastvo i Policiju koji vas pustaju da se izivljavate nad nama !!
PoliziaMerda1981
Mislio Musa pošteno suditi i nakon ovoga ih namjerno ponizio hahahahahahahaha
rabodimis
Sta je tvoja poenta ? XD Koga je ponizio, jesil normalan ?? Mozda je vas ponizio i pokazao nam kakve ste pizde.. nama se moze k*rca napusit zajedno sa colpom, beusom, dodikom i dodikovim stenetom.. ;)
pjanke.sa
Pa ocito nista nije pogrijesio. Svaka cast ako mu je to rekao. Kriminalna hobotnica mora pasti!!! E vala da vas pokradu i u Modrici i u Mostaru za vikend da vam napisemo: NIJE JOS VRIJEME!!! Bravo za Upravu!
hzsg
Cuj objavio NSBIH...!!! Interesuje me, da li ima iko u ovoj drzavi da Vam vjeruje. Jeli NSBiH objavio koliko je suspendovan sudija Mateo Musa zbog kršenja svih mogucih sudijskih pravila, zbog dirigovanog-kriminalnog sudjenja.
user1692741761
Ibricic glumi smrka hahahahaha Ovako im je i njihov Ratko prijetio hahahahaha
rabodimis
Zamisli koliko se onaj papak musa prepao da je tek sad progovorio... Da se to desilo, glupane, utakmica ne bi ni pocela.. Jedva bi docekali razlog za prekid i ugrozenost.. "jadni" sudija se tek sad sjetio ? Hiljade ljudi na stadionu a njih dvojica ostali nasamo, niko nista nije cuo do sad ? XD PS Reci drogi NE !! Vidi sta ti je uradila.. glup si ko k*rac..
user1676375799
Mamu im klosarsku kako lazu,sta izmisljaju,pa odvadite malo.Ibricic znaci dosao prije utakmice kod sudije i rekao da ce mu zenu i djete ubiti jel to hoce iz saveza da kazu????Svasta.
rabodimis
I sudija to tek sad prijavio.. XD
Ende
hahhaha ... pa ko u ovo vjeruje taj je najveci debil ... cega su se dosjetilinakon 15 dana .. nakon sto su vidjeli da je voda u ušima hahahaha
opetprvak46
Izgleda da mu se trebalo bas bas zaprijetiti sta je uradio na kraju... kako ofiran pokusaj saveza da opere i sebe i musu korumpiranog haahahahahah
user1684367022
Nije ni cudo sto vas je sudija prconken
COVID19
Moraš biti dobro retardiran da vjeruješ u ovo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.