Seniori Metalleghea sigurni protiv juniora

Četiri pogotka u mreži mlađih kolega

Seniori Metalleghea sigurni protiv juniora

S. Mlaćo

U sklopu priprema za nedjeljno gostovanje TOŠK-u, seniori NK Metalleghe savladali su juniorsku selekciju sa 4:0.

Trener Almir Memić pružio je šansu nogometašima sa nešto manjom minutažom do sada, a oni su je opravdali sigurnom pobjedom. Dva puta se u listu strijelac upisao Ahmed Opardija, dok su po jedan pogodak dodali Muris Filan i Ivan Tankuljić.

Sigurno da je trener Jajčana imao šta da vidi, a u Metallegheu se nadaju bodovima iz Tešnja, te pobjedi u zadnjem kolu protiv Slavena, sve kako bi mirnije otišli na zimsku pauzu.

Već sada je jasno da će popularni Kraljevi doživjeti određene promjene u igračkom kadru tokom pauze, a ugovor na kraju polusezone ističe i šefu struke Memiću koji je na tom mjestu naslijedio Nedžada Selimovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Metalleghe se trenutno nalazi na 13. mjestu sa 11 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi