Seona odličan domaćin Radniku, Bijeljinci sigurni na terenu

Završeno 1:3

Seona odličan domaćin Radniku, Bijeljinci sigurni na terenu

A. Čaušević

Prije odlaska na Zlatibor Radnik je danas gostovao kod Seone i ostvario sigurnu pobjedu s 1:3.

Federalni drugoligaš se pokazao kao odličan i gostoprimljiv domaćin, dok su na terenu Bijeljinici pokazali kvalitet više i slavili zaslužen trijumf.

Nakon prvih 45 minuta kada je Slavko Petrović na teren poslao najjače adute bilo je 0:2. Pogađali su Nikola Popara i Seid Zukić.

U drugom dijelu po gol na obje strane. Ado Mustafić je smanjio prednost Radnika, da bi konačan rezlutat postavio kapiten gostiju Velibor Đurić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bijeljinci će put Zlatibaro u četvrtak 9. jula gdje će boraviti devet dana, a pri tome će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi