Sportisti u RS će uskoro početi s treniranjem

Šeranić: Treninzi 18. maja, takmičenja ne prije 1. jula

12

Komentari (12)

MSOZ101
Pa valjda se i Savez nešto pita. Ukoliko postoje bilo kakve indikacije da Borac opstrujira nastavak prvenstva zbog igranja kvalifikacija za EL, pronaći način da se odigra završnica Kupa pa će prihvatiti nastavak prvenstva.
hzsg
Konačno neko iz vrha kriznih štabova da se oglasi, znaci 01.07.2020. ce se tek razmatrati da li postoje uslovi da se nastae sportske manifesacije. U prevodu kad je naša premije liga u pitanju, koce garantovati i preuzeti odgovornost i reci neka se odigra III faza tj. doigravanje - NECE NIKO NARAVNO, ovo je najrealnija opcija, proglasiti prekid, proglasiti prvaka i pripremati se za narednu sezonu. Pozz
Nikoizniceg
Evo vama titula, borcu europa, i vratite nam fudbal u junu majke vam... i rijeseno. Niste ugorezni na svojim pozicijama, vi titulu oni gore europu i cao.. samo bratite fudbal da se gleda u junuuu
tcity055
Loša ti je ova priča a ko će za avgust preuzet odgovornost za sljedeću sezonu ili za utakmice predkola lige evrope u julu ili početkom avgusta. Samo nastavak. Kup obavezno u junu odigrat pa neka se okonča sezona a u Evropu još Široki ili GOŠK.
Hamza123456789
Valja 1. Juli čekati, jarane svakako niko od njihovih u Europu ne ide sigurno, što nama otežavaju??
Zeleni_zub
Ide Borac ako se ne odigra liga
tcity055
Kup utakmice odigrat u junu na prostoru Federacije a prvenstvo jul i prva sedmica avgusta po sistemu srijeda vikend ili ponistiti sezonu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.