Šerbečić prokomentarisao današnji žrijeb: Imamo realne šanse za prolaz

Defanzivac bordo tima bi mogao zaigrati protiv svog Rosenborga

Šerbečić prokomentarisao današnji žrijeb: Imamo realne šanse za prolaz

Žrijeb u Nyonu je rekao svoje. FK Sarajevo će u trećem pretkolu Lige Evrope igrati sa poraženim iz duela drugog pretkola Lige prvaka, Bate Borisov - Rosenborg.

Tako postoji realna šansa da će Sarajevo igrati protiv norveškog Rosenborga, kluba iz kojeg je na Koševo, na posudbu, pred novu sezonu stigao Besim Šerbečić.

Iako je Rosenborg Šerbečićev "matični" klub, bh. defanzivac će imati pravo nastupa za FK Sarajevo u eventualnom sudaru dvije ekipe.

I sam Šerbečić je prokomentarisao današnji žrijeb.

"Što se tiče žrijeba, u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Tako je i u ovom slučaju - bez obzira s kim budamo igrali možemo očekivati kvalitetnu utakmicu, a mislim da ekipa poput naše ima realne šanse za prolaz dalje", istakao je Šerbečić za zvaničnu stranicu Sarajeva, pa dodao:

"U utakmicama protiv Celtica smo dali sve od sebe, a tako će biti i u narednom periodu. Znam da će svaki od nas dati svoj maksimum na terenu, i upravo to je razlog mog optimizma".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sarajevo će poraženog iz duela Bate - Rosenborg ugostiti na Koševu osmog augusta dok će se revanš igrati sedam dana kasnije.

Treba dodati i da je Besim Šerbečić igrao obje utakmice prvog pretkola Lige prvaka protiv Celtica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TuemueBakayoko
i da Messi je, u kost Besimee !
10 0
Salgijica
Ovaj covjek izgleda ko vidic... jos da igra tako xD al jma predispozicije. Mlad je
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi