Bayern ponudio zvijezdi nevjerovatnu cifru, a on nije rekao ni riječ
Foto - EPA

Čeka se odgovor

Bayern ponudio zvijezdi nevjerovatnu cifru, a on nije rekao ni riječ

M. Šljivak

Minhenski Bayern pregovara s nekoliko fudbalera o produženju saradnje, a među onima koje klub želi ostaviti u svojim redovima je i Serge Gnabry.

Ovom 26-godišnjem krilnom fudbaleru ugovor s bavarskim velikanom važi do ljeta naredne godine, ali kako tvrdi Bild, klub mu je ponudio značajno povećanje plate kako bi ga pokušao zadržati.

Gnabry trenutno ima platu od osam miliona eura na godišnjem nivou. Bayern mu je spreman povećati cifru na maksimalnih 19 miliona eura i s ovom ponudom su izašli pred sjajnog fudbalera.

Međutim, odgovor još uvijek nisu dobili. Gnabry i njegovi agenti šute i Bavarci su zbog toga veoma zabrinuti jer bi narednog ljeta ovaj fudbaler mogao otići kao slobodan igrač.

Serge Gnabry je član bavarskog velikana od 2017. godine. Igrao je na posudbi u Hoffenheimu, a u 168 utakmica zabio je 63 golova.

Ove sezone je u 42 odigrana meča na učinku od 16 golova i 10 asistencija.

Oglasi

Fotografi uhvatili Salihamidžića u žustrom razgovoru sa zvijezdom

Gnabry je ugovorom vezan do ljeta naredne godine. Već dugo se pregovara s njim i nikako ne može da se nađe zajednički jezik.

Pregovore vodi Hasan Salihamidžić, a nekadašnji reprezentativac BiH ne bira lokaciju kako bi razgovarao s Gnabryjem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Fotografi Bilda uhvatili su trenutke razgovora. Na fotografijama se vidi kako Hasan Salihamidžić žustro objašnjava određene stvari Gnabryju.

Da li će Brazzo uspjeti da nagovori ovog fudbalera da potpiše novi ugovor i kakvi će uslovi eventualnog dogovora biti, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Mislim da se Bayern pravo syebao sa ovim visokim platama! Sve je krenulo od Sanea koji ima preko 20 mil. godišnje, sad hoće i Gnabry koliko ima i Lewa i Muller i Neuer. To su prevelike plate koja možda još samo City, PSG ili Real nude! Muslim da se oni trebaju vratiti svojoj filozofiji i neplaćati igrače toliko, pa ko hoće nek dodje, ko neće i nemora. Baš moraš privlačiti zvijezde u tim? Čuj odbiti 19 mil. ?? Pa odma povući ponudu pa nek ide kao i Kroos i ostala kompanija
1 1
vence
63 golova? :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi