Gnabry došao na okupljanje reprezentacije u prsluku od 5.000 KM, pa na kraju otišao kući

Neće igrati u narednim mečevima

Gnabry došao na okupljanje reprezentacije u prsluku od 5.000 KM, pa na kraju otišao kući

E. Čaušević

Fudbaler Bayerna, Serge Gnabry, u ponedjeljak je stigao na okupljanje reprezentacije Njemačke.

Gnabry je dobio poziv Hansija Flicka za naredne utakmice reprezentacije Njemačke, ali je sada jasno da neće biti u sastavu.

Naime, nakon što se priključio reprezentaciji prijavio je ljekarskom timu da ima problema s gripom i da se ne osjeća dobro, a Flick je nakon toga odlučio da ga pošalje kući i da neće igrati naredne mečeve.

Gnabry je uradio i test na koronavirus iz predostrožnosti zbog ostatka reprezentacije Njemačke, te je na olakšanje u taboru ove selekcije njegov test bio negativan.

No, Gnabry se zbog drugih stvari našao u centru pažnje. Naime, njemački mediji bruje o njegovom stajlingu u kojem se pojavio na okupljanju reprezentacije Njemačke.

U centru pažnje našao se Gucci prsluk kojeg je Gnabry nosio, a njemački mediji objavili su da ovaj prsluk košta čak 5.000 KM.

Mnogima se izgled ovog prsluka uopšte nije svidio i nisu mogli vjerovati da toliko košta, ali jasno je da se tu plaća ime modne kuće na odjeći, a ne izgled i dizajn iste.

Top Komentari

GuiliDamou
Ja mode u pm, odjecu kao da je nasljedio od starijeg brata, tako mi djeluje…
2 0
denimen9
Tipično naški, kada mu ne možeš naći zamjerku, kažeš: "Vidi mu prsluka, vidi mu glave," koji papci jbt.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti