Samo su tri riječi bile dovoljne Barbarezu da opiše pobjedu protiv Luksemburga

Oglasio se na Twitteru

Samo su tri riječi bile dovoljne Barbarezu da opiše pobjedu protiv Luksemburga

E. Ganibegović

Fudbalska reprezentacija BiH sinoć je na Bilinom polju s 1:0 u prijateljskoj utakmkici savladala Luksemburg.

Odigrali su Zmajevi još jednu ne baš zapaženu partiju, pa je u drugom poluvremenu morao ući kapiten Edin Džeko da riješi stvari i ostavi nas na stopostotnom učinku protiv Luksemburga protiv kojeg sada imamo sedam pobjeda iz isto toliko utakmica.

Ruku na srce, na kraju prvog poluvremena mogli smo povesti kada su Prevljak, Nalić i Gojak propustili tri mrtve šanse, pa bi sigurno sve kasnije bilo drugačije.

Bivši i legendarni kapiten reprezentacije, Sergej Barbarez, oglasio se na Twitteru i uz samo tri riječi opisao pobjedu.

"Dobro je. Šuti", napisao je Barbarez, te dodao emotikone fudbalske lopte i zastave Bosne i Hercegovine stavivši tako do znanja da misli na utakmicu reprezentacije.

Podsjetimo, Barbarez se oglasio i nakon poraza od Gruzije u petak objavivši kakve je poruke dobio od navijača.

"Majstore, radi šta znaš, ali spašavaj fudbal u BiH. Želim ti sve najbolje", "Sada nam trebaš kapitenu kao nikad", "Vrijeme je kapitenu", su samo neke od poruka koje je Barbarez objavio.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Tri rijeci dovoljne: Texas Hold 'em.
10 14
denimen9
Ne postaje se selektor preko Instagram Storya. Ovaj Barbarez je amater.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi