30

Komentari (30)

user1648660330
Hold'em balls. Ahahah sam si na to pao
Zaccheroni
Barba budi selektor,neko nas iz naroda,punog srca domovine. Rezultat i nije bitan kad se ostavi srce na terenu a vjerujem i u dobre rezultate. VT BiH
Fixa
Samo da kocka da ne zna nista o fudbalu ne bi bio gori od peteva, bajevica, bazdarevica, prosineckog
nedoni46
po cemu ne bi bio gori?
Fixa
Po tome sto sa nabrojanim nista nismo ostvarili
emanuelmacron
Samo vratit Bosance,u drzavi kakkav zivi jad srbo ,hrvat i bosnjo,otjerat u zemlje koje oni vole i dice se tim imenima,a mali su i jadni ,a hrani ih Bosna i njen hljeb jedu i pljuju po tome,izopaceni svjet .,vjernici veliki koji ma je bog odavno uskratio oprost.
denimen9
Ne postaje se selektor preko Instagram Storya. Ovaj Barbarez je amater.
Chepich
Joj kako ce ga narod popljuvat prvom prilikom hahaha Nikad nikog nije trenirao, glavna mu je referenca "KAPITEN NAS", a doci ce da vodi ekipu koja veze sa vezom nema.
struja
Prvo na kurs,staziranje kod Vahe pa onda bujrum.
BogatiDijasporac
Tri rijeci dovoljne: Texas Hold 'em.
user1579796501
Moze li mi neko prevesti rijec: fudbal??
BogatiDijasporac
Nemoguce, nama nepoznat pojam, ocigledno.
enko
Mozes li ti nama prevesti rijeç vlak.
Comandini
Moj druze popljuvali bi te za 2 tekme. Ti znas bolje kakve su igracke velicine bili Pape, Mesa, Baka, Robi, Princ, Faruk i trener Ciro...pa bola Barba propao bi ko Harkov. Budi neki novinar kao Mateus i to je to.
Shojich07
Svaka mu čast za ono što je uradio do sada za BiH, ali da bi bio selektor trebalo bi makar nekog trećeligaša da vodi. Ne bih volio da bude selektor, jer bi ga nakon prve loše utakmice popljuvali na mrtva usta, kao što se pljuje sada Petev....
Zaštita Identiteta
Čovjek nije u sportu 15 godina. 2009 probao biti selektor, nije prošlo, otišao kockat, i do 2022 od veze sa sportom ima instagram storije i kartanje...
Ajax11
Jel kocka tvojim parama? Šta vas čuna boli ko šta privatno sa svojim parama radi! Eto ima li smo sve stručnjake koji su bruku godina treneri bili- i šta sad? Pored mene trener opšte ne treba ni licencu imati ako zna postaviti ekipu! Nama opšte trener nije potreban, nego samo neki dobar motivator Koji je sam zivio za tekme repke.
Zaštita Identiteta
Pa onda dovedi jbnog Dwayne Johnsona ubleho nek ti on motiviše ekipu
Mackintosh
Mrtvi propali kockar, prenaporan, patetican, dosadan
Furioza1999
??? kockar hoce u trenere neces a ne znam sta fali petevu nema igraca i ovo sto ima je odlicno kakvi su ostali nasa liga je amaterska
saju701
Cuj sta fali Petevu nadam se da se salis. Mene bi bilo sramota poslije toliko poraza ostati na klupi al dzabe nekom je obraz djon i nema dalje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.