Barbarez i Spahić već u akciji, dobili su velike ovacije: "Na stadionu se nalazi..."
Bivši kapiteni u Mostaru - Foto: A. Čaušević (SportSport)

Prate meč u Mostaru

Barbarez i Spahić već u akciji, dobili su velike ovacije: "Na stadionu se nalazi..."

Edmir Škorić

U 18 sati počeo je drugi meč 28. kola Wwin lige BiH, a u kojem Velež dočekuje ekipu Sloge Meridian iz Doboja.

Velež nastavlja borbu za Evropu i sve je na boljem putu da završi na trećem mjestu. Rođeni danas pred svojim navijačima žele novom pobjedom biti korak bliže cilju.

Sloga Meridian, koja je u zaista lošoj formi, nije dugo izdržala čiste mreže u Mostaru, pošto je u 29. minuti Guliashvili pogodio. Izveo je slobodni udarac, lopta zakačila nekoga u živom zidu gostiju, a lopta odsjela u mreži.

Inače, s tribina utakmicu prate i novi selektor reprezentacije BiH Sergej Barbarez, te još jedan bivši bh. reprezentativac Emir Spahić, koji je izabran za novog sportskog direktora reprezentacija BiH.

U 33. minuti spiker na stadionu Veleža najavio je da se na stadionu nalaze Barbarez i Spahić, nakon čega su uslijedile velike ovacije i snažni aplauzi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Foto: A. Čaušević (SportSport)

Barbarez je ponos Mostara i Mostarci su najsretniji što je bivši igrač Veleža dobio tu čast da bude na klupi bh. reprezentacije. Osim toga, legendarnog kapitena već godinama su na tom mjestu željeli i brojni navijači našeg nacionalnog tima.

Foto: A. Čaušević (SportSport)

Sada im je Fudbalski savez BiH na čelu sa Vicom Zeljkovićem ispunio želju, a u reprezentaciju se na velika vrata vratio i Spahić, dok se očekuje da se njihovom 'timu' priključe još neke fudbalske legende, a sve sa ciljem da se reprezentaciji BiH vrati stari kult i da se konačno ponovo plasiramo na neko veliko takmičenje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1705610547
Sergej Sergej Sergej Barbarez, Sergej Barbarez, Sergej Barbarez...... Tooo rođeni!
3 1
Zaccheroni
Barba ♡ MOSTAR JE UZ TEBE
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi