10

Komentari (10)

Mowzilla
Barba, hrgovic ti fkt nije trebao u strucnom stabu. Nikad mu necu zaboraviti izjavu kad je se igralo protiv susjeda, pa kad je rekao da mu je malo falilo da zapjeva 'lijepu nasu'. Ali nejse, neko je haman morao popuniti i taj dio nacionalnog kljuca...
Cvare_Sala
Pogledajte Instagram profil @direktorsportski nas covjek dobar posao radi, moze da se nauci od njega svasta. A da nasi strucnjaci imaju prevelik ego oni znaju sve.
Convict
Ovi će jos gori bit idu dede da vide dide kako igraju po stare dane.
hzsg
E moj Barberezu, nisi ni svjestan cega si se prihvatio...!!! Pogledaj šta rade u NSBIH, pogledaj sudijskih lakrdija NA ŠTETU SAMO POJEDINIH PATRIOTSKIH KLUBOVA, pogledaj *******ih i drugih službenika ILI BOLJE REČENO VICINIH PODANIKA i KLIMOGLAVACA u NSBIH, pogledaj samo koliko je politika duboko zaglibila u nogometu. MOje mišljenje je to da ćeš se i ti utopiti u faktičko stanje, bez ijedne rječi, ili ceš kratko trajati- NAPREDKA NEMA NITI MOŽE BITI. DOK SISTEMSKI NE IZVRNE NSBIH KAKO KAŽU NAOPAČKE.
Alenizmostara
Savo Milošević je bio baš renomirani trener, sa baš renomiranim rezultatima. Ljudi ne mogu ili nece da shvate, biti selektor nije isto i biti trener u nekom klubu. Selektori biraju već izgrađene fudbalere, oni ih ne uče fudbalu. Bitno je da ima neku viziju igre i da to proba prenijeti na igrače. Zlatko Dalic bez ikakvih rezultata je preuzeo reprezentaciju Hrvatske, ostalo je svima jasno...
GuiliDamou
A nista to sto Milenkovic radi vec godinama u nazad kao menadzer? To lagano prolazi… Sve mi nekako krpimo, al ja trenera u ovom strucnom stabu jos uvjek ne vidim. Svi skupa imaju na klupi 50 tak utakmica, a tih 50 tak utakmica ima samo Hasagic, ostali 0.
saju701
Evo ga i ovi po starom smaraju sa Pjanicem i Krunicem ali Vico postavlja uslove opet ne moze tu Barbarez nista
user1676220539
Stvarno ne mogu da razumim da svaki ali bas svaki Selektor uvjek ide da gleda Dzeku,pjanica,Krunica.. Zar nije logicno da pogledaju nekog potencionalnog ,nekoga novoga.. Svi pni vole da se slikaju,veceraju,i pricaju sa Dzekom,pjanicem…
Zulfikar
Malo da se zamezeti na Bosforu hehe. Upravu si 100% jer fokus treba biti na mladim i potencijalnim igracima a ne na starim dripcima. Pjanica sto dalje sutnuti od repke a Dzeki limitirati vrijeme na terenu.
Joe17
Dzeko je glavni godinama, i sa njim treba da se vidi sta i kako, a te tvoje tvrdnje uopste ne razumijem. A ja prvenstveno nisam za Barbareza jer nikakvog iskustva nema, sto se tice POKERA tu je brilijantan, al trenerski posao yok.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.