25

Komentari (25)

gogs
Najlakse je srat iz njemacke, dodji pomozi
Mirsad1705
Sve je dio plana da se Bosna i Hercegovina razbije na svaki mogući način. U glavnoj ulozi su dudukov sestrić vico zeljkovic koji sve radi samo da uništi reprezentaciju. U tome mu izdašno pomažu smradovi kojima su fotelja i novac draži od države i reprezentacije koje nemaju cijenu. Sve će se promijeniti kada se ukine luđačka košulja zvana dejtonski sporazum koji je i od sporta napravio plemenske igre i rotacije koje nemaju veze sa zdravom pameti. Igrači su tu najmanje krivi. Svu krivicu za rezultate snose savez i selektor kojeg su oni izabrali.
Tutumaca
Djaba anceloti, djaba perez kad je igracki kadar smjesnoca .sta ti mislis da je hrvatska stigla do finala radi dalica. Pa di je sad dalic kad niko nije u formi pola ozlijedjeni,ako se i plasira na euro
topnik1980
Od**** i ti vise kockaru jedan
baraba
Sta je problem? ,¡ vecina ovih sto su veceras igrali nece vise nikad ...idemo dalje ....idemo na euro sigurno ...doci ce sve na svoje ....samo poahko
miroljub.petrovic
Kahko mislis na euro,polahko,ili brhzo ?
StarMoVe
Barbarez ti si legenda i ostaćeš jedini pravi kapiten jedini kojem je srce gorilo i sada gori za repkom. Ovi ostali su svi tamo vamo.
user1675926959
Dajte i ovom Barbarezu da bude selektor pa da vidi koliko ne zna
Barbarez9
Jbg Sergej , Ni tvoji komentari Nisu nesto .
Chwilla
Haj ne rise vise i ti Barbarez eto ti bi nesto bolje napravio!
Babajaga
Barbarez. Kada ti ide toliko dobro u životu da ti je sva zanimacija komentiranje po medijima.
kurcina2
Treba BiH probat sa klikerima ili boćanjem
rabodimis
Ne sekirajte se uzalud.. Dokazano je da imamo najvece k*rceve u Evropi, sta nam vise treba.. samo se vi igrajte.. snacicemo se mi vec nekako.. ;)
miroljub.petrovic
Boćanje je vec dobro raradjeno,bolje na klikere
kurcina2
Hahahahahaha sta je ovo BiH kara ko stigne
DOKTOR_GAZ_
Barbarez uzmi bar PIONIRE VODI..sa POKERAŠKOG STOLA NECES SIGURNO POSTATI SELEKTOR..
Alenizmostara
Evo oprobaše se svakojaki likovi, pa nista. Bar bi Barbareza bilo lijepo vidjeti na klupi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.