Sergej Barbarez je komentarom rekao sve o igri reprezentacije BiH
Foto - EPA

Slavni kapiten se oglasio

Sergej Barbarez je komentarom rekao sve o igri reprezentacije BiH

M. Šljivak

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez ponovo je imao zanimljiv komentar na igru naše selekcije. Ovog puta komentarisao je meč s Luksemburgom u kojem bh. tim gubi.

Sergej Barbarez često koristi društvene mreže kako bi istakao nezadovoljstvo onim što se dešava u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji kapiten nacionalnog tima ne proziva nikog, ali se iz njegovih komentara uvijek da zaključiti na šta i koga misli u konkretnom slučaju.

I večeras je posvetio status reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja je na poluvremenu u zaostatku od dva gola protiv selekcije Luksemburga (2:0).

"K'o što bi Mladen Delić rekao: "Ljudi moji, je li to moguće?"

Oglasi

Nacionalni tim Bosne i Hercegovine igra još jednu katastrofalnu utakmicu. Luksemburg je postao sila u odnosu na našu selekciju kojoj ni česte promjene selektora više ne pomažu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Jednostavno, ova reprezentacija nije kvalitet za velike rezultate i to bismo svi morali prihvatiti.

Bh. selekcija odavno nije imala skromniji igrački kadar. Trenutno je Luksemburg bolja i kvalitetnija reprezentacija, pa nije čudo što smo trenutno samo prosječna evropska selekcija.

Top Komentari

StarMoVe
Barbarez ti si legenda i ostaćeš jedini pravi kapiten jedini kojem je srce gorilo i sada gori za repkom. Ovi ostali su svi tamo vamo.
5 1
kurcina2
Treba BiH probat sa klikerima ili boćanjem
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi