13

Komentari (13)

Krivaja Zavidovići
Činjenica je da smo sada tanki. Na krilnim pozicijama vrlo mali izbor, u napadu niko nije ni blizu Džeka, takodje i Pjanić je pri kraju karijere, Krunić nije nikad odigrao zapaženiju utakmicu u dresu reprezentacije... Iz ove perspektive gledano velika greška je smjena Peteva jer smo bili u uzlaznoj formi dok sad padamo i to drastično što bi rek'o Đura. Jedino bi Vaha mogao nešto napraviti dok ovi selektori početnici, manje-više isto bi nam bilo...
topnik1980
Ponovo pocinje dinastija oko trenera a onda uskoci i barbarez sa komentarima i tako u nedogled hahahaha
antiTrojkas
NAJNOVIJE,......Vahid Halilhodžić spreman na razgovor: Čekam Vicu Zeljkovića u Dubrovniku!
Mukiba
Bravo Sergej Legendo nerazume to nas narod kad se kaze sta se misli i kako je,slusaju Experte kako je Liechtenstein i Luxemburg tako jaki na in nemozes pobjedtit nek puste na youtube i dazn video kako portugal zabija i oni joce na evropsko nemogu ni lopte donosit valja potrcati.
Cvare_Sala
Koga je vodio u medjuvremenu od kako ga nisu izabrali za selektora? Pametnom dosta.
user1675926959
Dajte mu više da vodi repku kad je navalio...Svakako je vodi ko stigne.Potrošite i njeg pa da skupa gasumo svjetlo
bk123
Ovaj Barbarez postaje najodvratniji lik..samo nešto sere, uvijek u oporbi i sere po svemu i svačemu, kralju drži se ti pokera, svoje pare si pošteno zaradio i uživaj u njima....kani se sranja i omalovažavanja jer to više govori o tebi nego o ovima po kojima sereš...
starmac
Ustani kad spomeneš Sergeja!
bk123
Što se tiče pokera odmah mu ustajem...a za ostalo poslje karijere nek se napusi
SamoSiroki
Pa vidiš li bolan ko vodi repku, ima li razlike. Nema, može li gore, ne može.. Pa daj Sergeju, isto nam se piše
bk123
Moj široki on to ne želi...lakse laprdat na društvenim mrežama
konjnakvadrat
Podrzite mene Uvazavacu vase zahtjeve sto se tice odabira igraca
Ecosport
@bk123 ti si navijač svinjskog i znamo već zašto ne voliš Barbu, a ni našu reprezentaciju. Bez obzira na to, nisam ni ja zadovoljan njim jer nema nikakvog trenerskog iskustva. Mislim da samo patriotizam nije dovoljan, pored toga treba i raditi posao trenera konstantno i steći kakvo znanje i iskustvo, pa tek onda nešto tražiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.