Sergej Barbarez nije izdržao nakon poraza na Islandu, jednom rečenicom sve je rekao

Oglasio se na Twitteru

Sergej Barbarez nije izdržao nakon poraza na Islandu, jednom rečenicom sve je rekao

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć na gostovanju kod Islanda sa 1:0 nakon čega će nam trebati čudo da se kroz kvalifikacije plasiramo na Evropsko prvenstvo. Nakon poraza na Islandu na društvenim mrežama oglasio se i legendarni Sergej Barbarez.

Nakon pobjede protiv Lihtenštajna (2:1) Zmajevi su otputovali na Island gdje nam je trebala pobjeda kako bismo ostali u borbi za drugu poziciju koja vodi na Evropsko prvenstvo, ali do tri boda nismo došli.

Naš tim odigrao je poprilično skromnu partiju i ponovo razočarao, a kada smo krenuli svim silama u napad Islanđani su to kaznili i u posljednjim minutama meča uspjeli su da dođu do pobjede.

Nakon poraza na Islandu izabranicima Mehe Kodre je potrebno čudo da se kroz kvalifikacije plasiraju na EP i jasno je da će sada glavni fokus biti na baražu.

Bh. tim je dobio žestoke kritike navijača nakon još jedne očajne predstave i poraza, a na društvenim mrežama oglasio se i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Sergej Barbarez.

Oglasi

Barbarez nije bio toliko aktivan prethodnih utakmica našeg nacionalnog tima, no jednostavno ni on nije mogao ostati imun na sinoćnju poraz protiv reprezentacije Islanda.

"Nema večeras one 'danas svi znaju fudbal igrati'", napisao je Barbarez na Twitteru nakon sinoćnjeg meča.

Poznato je da Barbarez nije baš "u ljubavi" s NSBiH nakon što mu nisu dali povjerenje u izboru novog selektora prije nekoliko godina, a iako je prethodnih mečeva bio van svega toga nakon poraza od Islanda nije mogao da izdrži.

Bh. reprezentativcima do kraja kvalifikacija ostaju još četiri utakmice koje se igraju u oktobru i novembru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Idućeg mjeseca gostujemo Lihtenštajnu, a onda dočekujemo Portugal. Dok u novembru završavamo kvalifikacije gostovanjem u Luksemburgu, te utakmicom na domaćem terenu protiv Slovačke.

Top Komentari

bk123
Ovaj Barbarez postaje najodvratniji lik..samo nešto sere, uvijek u oporbi i sere po svemu i svačemu, kralju drži se ti pokera, svoje pare si pošteno zaradio i uživaj u njima....kani se sranja i omalovažavanja jer to više govori o tebi nego o ovima po kojima sereš...
3 8
user1675926959
Dajte mu više da vodi repku kad je navalio...Svakako je vodi ko stigne.Potrošite i njeg pa da skupa gasumo svjetlo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi