13

Komentari (13)

Lakibos
Bolje da Edin Terzić preuzme Reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Var12
Fedja Dudic je rjesenje...
Mowzilla
Iako je ovo samo jos jedno zamazivanje ociju u nizu, drago mi je da je se konacno poslusao iskreni glas navijaca. To govorim ne samo zbog Barbareza, nego zbog cijelog strucnog staba. Ovo ce mozda produziti agoniju Vice u savezu, ali isto tako moze i znaciti istrijebljivanje lesinara iz unutra. Zivi bili pa vidjeli, Barbi puna podrska ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Gvardijan
Sa ovom reprezentacijom tacnije sa ovim igracima niti jedan trener na svijetu ne moze nista uciniti.Zalosno ali je tako.
Spreco
Ova nepismena šatirana zamlata dobra je samo za pokericu, od Luksemburga i Andore dobio bi tricu.
user1701781714
Mozda nije pravo al je od srca ????❤️
Nije.bitno
Svi su imali nekog iskustva , a svi mrtvi motivatori . Selektor treba da je motivator , da ih nabrije da znaju razlog sto su tu. Neka Barbareza . Sto od pokojnog Cire niko nije bio . Za sve ostalo svaki do jednog imaju strucni stab .
Sajaga
Zavrsit ce kao Kodro
BosanskaSvedska
Dosta su njih imali iskustva i nista dobro nije bilo!
Almir5556
Prodao se i on, svi znamo kakav je stav imao prema savezu. A bio mi je NO1
FudbalskiGenije
Ne, nipošto. Treba nam neko sa iskustvom, još ako je stranac još bolje.
user1676648256
A nemoze da dodze Murinjo ništa napraviti
user1676648256
Zato bolje da Barbarez proba sa nekim mladim igračima nemamo mi sta dobit ni izgubit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.