Sergej Barbarez se oglasio na Instagramu i poslao poruku svim navijačima FK Velež
Legendarni bh. fudbaler je ponikao u dresu Veleža, a Rođene je napustio početkom 1992. godine i otišao u Njemačku gdje je ostavio dubok trag u Bundesligi.

Legenda bh. fudbala

Sergej Barbarez se oglasio na Instagramu i poslao poruku svim navijačima FK Velež

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža danas igraju u gostima protiv visočke Bosne u okviru 29. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Rođeni se nalaze na korak od plasmana u Premijer ligu, a u slučaju današnje pobjede u Visokom to će i teoretski osigurati. Iako je Bosna već ispala iz lige u Visokom se očekuje dosta navijača posebno iz Mostara.

Navijači Veleža najavili su invaziju na Visoko, te su poručili da u velikom broju dolaze kako bi sa svojim igračima proslavili titulu prvaka Prve lige FBiH.

Velež je ove sezone uložio dosta snage i truda da se vrati u elitni rang bh. fudbala gdje im je i mjesto. Rođeni će imati veliku podršku s tribina u Visokom, a pred meč oglasili su se i neki legendarni igrači ovog kluba.

Rijetkost je da Sergej Barbarez istupa u medijima nakon završetka sezone i većinom navijače obraduje objavama na Instagramu što je uradio i jutros.

Barbarez se oglasio pred meč Bosne i Veleža i poželio je dosta sreće mostarskom klubu. Bivši kapiten naše reprezentacije ponikao je u mostarskom klubu iz kojeg je otišao početkom 1992. godine, odnosno početkom rata.

"25.05.2019. Meč lopta!", poručio je Barbarez.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Legendarni fudbaler je ostavio veliki trag igrajući u njemačkoj Bundesligi gdje je s dosta uspjeha nastupao za Hannover, Union Berlin, Hansu, Borussiju Dortmund, HSV i Bayer Leverkusen. O nastupima u bh. reprezentaciji ne treba trošiti riječi jer svi dobro znaju koliko je Barbarez dao za dres Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Velez kaka fuj
0 14
casimiro
bravo!!!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi