12

Komentari (12)

Vrana
U snijeg skociti sa dobrom ribom i to bez odjece!
Miky007
Ubjedljivo najgluplje komentare ostavljas, grohotom me nasmijes, prosto me oraspolozis svojim glupostima! :)
Vrana
Haha treba se malo i smijati,sad kad nije vise vazno,dosta se plakalo!
Zeleni_zub
glumac. da ga hoće gdje imenovati da vidimo te rezultate koje svi čekamo 100 godina.
Grohot
nazvati amaterom najboljeg strijelca njemacke bundes-lige je vise nego amaterski
Denchi
Izvinjavam se, kako nazvati osobu koja nema apsolutno nista/nula iskustva? Pocetnik, amater su samo definicije iz rijecnika, prosvijetli me ?
Grohot
Sine iskustvo je biti najbolji golgeter ****ne bundes lige... jel znas o cemu ti pricas sada?? Trenerski posao oke nije radio ali covjek pregazio i Bunu i Bunicu u svom zivotu tako da iskustva mu sigurno ne fali. Zna on vrlo dobro da je lopta okrugla i da je se treba sutnuti u gol.
Denchi
Dzeko igra spica hahahah nece ovaj dedo igrat ba sta ti je betmene, za trenera su ga htjeli znaci igracka karijera nebitna, vidi pod : Nagelsmann, Mourinho, kao igraci nula - kao treneri vrh....djete drago...
Denchi
Pa ja, amater se nastavlja baviti nefudbalskim stvarima
Denchi
Onda je i glup ako je znao ishod i opet poslao prijavu!!! Takodje konstantujem da ti nisi pismen. Glupe i amatere nasa repka ne treba...
Denchi
"pismeni si" ...."alidirajmi"..."tusposne"... :)
Denchi
Popij nesto za smirenje ziv bio, srce ce te opalit a Sergeja boli k.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti