Barbarez pokazao gdje je "dočekao" izbor novog selektora BiH

Povjerenje ukazano Petevu

Barbarez pokazao gdje je "dočekao" izbor novog selektora BiH

E. Čaušević

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je zvanično izabrao Ivayla Peteva za novog selektora naše reprezentacije.

Petev je dobio povjerenje čelnih ljudi našeg Saveza, te će naredne srijede zvanično biti predstavljen kao novi selektor Zmajeva.

Poznato je da je pored Peteva jedan od kandidata bio i Sergej Barbarez, ali je na kraju odlučeno da se povjerenje ukaže bugarskom stručnjaku.

Barbarez je prije nekoliko dana objavio da očito više nije kandidat jer nije u kontaktu s ljudima iz Saveza, te je očito znao kakav će biti ishod današnje sjednice IO.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Za to vrijeme legendarni kapiten odlučio je da posjeti Vlašić i uživa na ovoj planini što je otkrio putem Instagrama.

Top Komentari

Grohot
nazvati amaterom najboljeg strijelca njemacke bundes-lige je vise nego amaterski
8 2
Denchi
Pa ja, amater se nastavlja baviti nefudbalskim stvarima
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi