Sergej Barbarez u centru pažnje na Twitter profilu HSV-a

Legendarni bh. igrač slavi rođendan

Sergej Barbarez u centru pažnje na Twitter profilu HSV-a

E. Čaušević

Legendarni bh. fudbaler Sergej Barbarez danas je jedna od glavnih tema na Twitter profilu svog nekadašnjeg kluba HSV-a.

Barbarez je u dresu HSV-a igrao šest godina i jedan je od najboljih napadača ovog kluba. Legendarni igrač bh. fudbala ostavio je veliki trag u HSV-u, ali i Bundesligi gdje je jedan od najboljih strijelaca što se tiče stranih igrača.

Bivši bh. kapiten u Bundesligi je odigrao 330 utakmica i postigao je 96 golova, te je upisao čak 71 asistenciju. HSV se danas sjetio legendarnog Barbareza i čestitao mu rođendan.

Naime, naš bivši reprezentativac danas slavi svoj 48. rođendan i u javnosti ga više ne viđamo tako često. Barbarez se rijetko oglasi na društvenim mrežama i očito je da uživa u penziji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Barbarez je ponikao u dresu Veleža iz Mostara, a u svojoj bogatoj karijeri igrao je još za Hannover, Union Berlin, Hansu Rostock, Borussiju Dortmund, HSV i Bayer Leverkusen. Za reprezentaciju BiH odigrao je 48 mečeva i postigao je 17 golova.

Top Komentari

Juve88
Naši iz saveza nisu za repku učinili ni 2 % kao Sergej, barba majstore sve naj naj naj bolje. JEDAN JE KAPITEN(pokazao na Marakani)
5 0
epa
a nasi ovi iz aveza s...ci nisu mogli objaviti cestitku...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti