4

Komentari (4)

user1706117229
Cvare sala.. ne Samo da nisu u stanju pribaviti najosnovnije informacije, vec u javnost bacaju prazne price. Ni jedan hrvatski medij nije objavio da je stimac kandidat za klupu. Ne samo da nisu to objavili vec se upoce nije pojavila nikakva informacija da ce Jakirovic uopce dobiti otkaz. Jakir ce voditi dinamo u subotu protiv Rijeke. Da postoji mogucnost da ce biti smjenjen, ali u javnost se ne izlazi sa nagađanjima. A ovi polu novinari su dotakli dno dna, u stanju su napisati svakakve gluposti lazi i neistine,samo zbog klikova. Svasta p**** izbaci na brdovitom balkanu.
semirM
Naslov kao da ga je neki prvacic napisao
Cvare_Sala
Najosnovnije niste u stanju da provjerite. Stimac je selektor Indije, a Kuper selektor Sirije. Zalosno iskreno da svi imaju pravo da se nazivaju novinarima.
user1677022813
Aman ne pismenih ljudi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.