Jakirović opet o Dinamu: Ništa do polusezone...

Bio bi to veliki udarac za Plemiće

Jakirović opet o Dinamu: Ništa do polusezone...

S. Mlaćo
Sergej Jakirović glavni je kandidat za klupu Dinama.

Sa Zrinjskim Jakirević iza sebe ima sjajnu polusezonu, Plemići su već na pragu nove titule, ali odlazak Jakirovića bio bi veliki udarac.

Sam Jakirović ističe da godi interesovanje Dinama.

"Sigurno da to imponira. Ako te želi najveći klub ove regije, tako ću reći, ali i Dinamo sad ima trenera i do kraja polusezone, sigurno se neće ništa po tom pitanju dogoditi", rekao je Jakirović za Dnevnik Nove TV.

"Je li bilo razgovora? Uvijek ima razgovora izdaleka, uvijek se nešto prokomentira, ali ništa službeno za sada nije bilo", dodao je.

Svakako prednost Jakiroviću jeste što je 'na oku' Zdravka Mamića koji bježeći od pravosuđa Hrvatske živi u Međugorju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mamić uskoro mora donijeti odluku, a njegova želja nije trener iz inostranstva, već neko ko poznaje 1. HNL i ko se može upustiti u borbu sa Rijekom, Osijekom i Hajdukom, bez prava na kiks.

Jakirović je u Hrvatskoj sa uspjehom vodio HNK Gorica.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deepy
Izraelci ulažu i oko 5-6 mil u izgradnju i obnovu stadiona kako izgleda ;)
3 1
Realist
Mogli ste objavit da je klub dobio novog sponzora
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi